Μιχάλης Λαγουδάκης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Μιχάλης Λαγουδακης “Ο Λαγός”
ΜΟΤΟ: SUZUKI HAYBOUSA 1300, SUZUKI RMX 250, PIAGGIO ET4 150, SUZUKI DL-650 V-STROM!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:Επιχειρηματίας

Ένα άτομο που πρέπει να το γνωρίσετε, αν προλάβετε να τον δείτε…Άρχοντας τις ευθείας ( HAYABUSA) αλλά και στο ENDURO πάντα μαζί είνα, (SUZUKI RMX 250). Αν πάλι τύχει και τον δείτε και μέσα στην πόλη (PIAGGIO VESPA 150) η να την έχει κάνει λίγο παραπέρα κατά Τυνησία μεριά να δει  κανένα PARIS-DAKAR, απλά χαιρετίστε τον.
Τα ταξίδια που κάνει τόσο συχνά είναι η αιτία που δεν προλαβαίνουμε να ανανεώνουμε την προσωπική του σελίδα, αναφέρουμε μερικά:
Εκθέσεις moto στο  Μόναχο, Μιλάνο, συμμετείχε στην συνάντηση φιλίας στην Τουρκία, Οδοιπορικό της Ελιάς (Ευρώπη, Αφρική), Βόρειο Ακρωτήρι (12 Χώρες), Συρία, Ιορδανία, Αίγυπτο, ενω αμέσως μετά την επιστροφή απο ταξίδι ξεκινάει ο σχεδιασμός του επομένου!!
Επιχειρηματίας το καλοκαίρι, και το χειμώνα είναι «παντού»! Ξεκίνησε από DT 125, KLR 250 συνέχισε σε κάτι στυλ TDR 250, ZZR 600, AFRICA TWIN 750,HARLEY DAVIDSON HERITAGE SOFTAIL??!, HONDA TRANSALP 650, HAYABOYSA και τα υπόλοιπα που έχει σήμερα. Ο Μιχάλης πολλές φορές κάνει πράγματα απίστευτα, όπως το καλοκαίρι που συμμετείχε σε μια εκδρομή του συλλόγου με την τότε VESPA (ET4 125CC) 600 χλμ. ενώ το υπόλοιπο «οπλοστάσιο» καθόταν στο γκαράζ.
Πάντα γελαστός, με πολύ χιούμορ, χρίστηκε και αυτός κριτής της ΕΘΕΑΜ, και το βασικό είναι ότι στις εκδρομές έρχεται πάντα οργανωμένος!

Έκθεση στο Μόναχο...όχι δεν το σκέφτηκε καν!

Σύνορα στους Κήπους Έβρου

Εδώ με τον εκτελεστικό πυρήνα της Χαμάς και τον καθοδηγητή της Χεσμπολάχ...

Στο δρόμο για το Αλγέρι

Στην 5η Παγκρήτια με το RMX

Τυνησία στο χωριό που γυρίστηκε το STAR WARS

Συμμετοχή σε φιλικό αγώνα Μotard

Δοκιμή στο BMW GS 1200 και του ξεφεύγει το χαμόγελο

Τυνησία

Στο δρόμο για το Caponord

Δημόσιες Σχέσεις στην Συρία

Ταξιδεύοντας...